Bokanmeldelser - Side 4

Publisert 1. feb. 2012 12:06
Ottar Grepstad: Det nynorske blikket. Samlaget 2002, 576 s.
Publisert 1. feb. 2012 12:06
Jon Hustad: Skolen som forsvann, Det Norske Samlaget, 2002, 160 s.
Publisert 1. feb. 2012 12:05
Hessen, Dag O. og Thore Lie: Mennesket i et nytt lys. Darwinisme og utviklingslære i Norge, J.W. Cappelen Forlag, 2002, 377 s.
Publisert 1. feb. 2012 12:05
Wenche Blomberg:Galskapens hus. Internering og utskilling i Norge 1550 - 1850, Universitetsforlaget, 2002, 239 s.
Publisert 1. feb. 2012 12:04
Thomas Hylland Eriksen og Finn Sivert Nielsen: Til Verdens Ende og Tilbake, Fagbokforlaget: 2002, 297 s.
Publisert 1. feb. 2012 12:04
Trond Berg Eriksen: Kors på halsen. Betraktninger om religion og vitenskap Universitetsforlaget, 2002, 257 s.
Publisert 1. feb. 2012 12:04
Johan L. Tønnesson (red.): Den flerstemmige sakprosaen. Fagbokforlaget, 2002. 250 s. og Kjell Lars Berge (red.): Teksthistorie. Tekstvitenskapelige bidrag. Skrifter fra projektmiljøet Norsk Sakprosa, 2002. 267 s.
Publisert 1. feb. 2012 12:04
Knut Lundby (red.): Flyt og forførelse – fortellinger om IKT, Gyldendal, 2003, 295 s.
Publisert 1. feb. 2012 12:04

Iver Mysterud: Mennesket og moderne evolusjonsteori, Gyldendal Akademisk, 2003, 1255 s.

Publisert 1. feb. 2012 12:04

Lars Fr.H. Svendsen (red.), Norsk filosofisk tidsskrift 1-2, Universitetsforlaget, 2003, 187 s.

Publisert 1. feb. 2012 12:02
Njål Høstmælingen: Internasjonale menneskerettigheter, Universitetsforlaget 2003, 494 s.
Publisert 1. feb. 2012 12:02
Trond Berg Eriksen, Andreas Hompland, Eivind Tjønneland: Et lite land i verden. 1950—2000: Norsk idéhistorie Bind VI, Aschehoug (2003), 524s.
Publisert 1. feb. 2012 12:02
Bjarne Hodne, Randi Sæbøe (red): Kulturforskning, Universitetsforlaget, Oslo (2003), 324 s.
Publisert 1. feb. 2012 12:02
Lars-Erik Vaale: Dommen til Døden - Dødsstraffen i Norge 1945-50, Pax Forlag 2004, 243 s.
Publisert 1. feb. 2012 12:01
Haakon Breien Benestad og Petter Laake (red.), Forskningsmetode i medisin og biofag, Gyldendal Akademisk 2004, 476 s.
Publisert 1. feb. 2012 12:01
Lars Ivar Hansen og Bjørnar Olsen, Samenes historie fram til 1750, Cappelen akademisk forlag, 427 s.
Publisert 1. feb. 2012 12:01
Per Ole Johansen, Den illegale spriten: Fra forbudstid til polstreik, Unipub forlag, 2004, 174 s.
Publisert 1. feb. 2012 12:00
Njål Høstmælingen (red.): Hijab i Norge - Trussel eller menneskerett?, Abstrakt forlag (2004), 274 s.
Publisert 1. feb. 2012 12:00
Bokanmeldelse av Carl-Erik Grenness: Hva er psykologi, Universitetsforlaget, 2004, 129 s.
Publisert 1. feb. 2012 11:59
Bokanmeldelse av Ottar Dahl:Historie og teori. Artikler 1975-2001,Oslo, Unipub forlag, 2004, 209 s.
Publisert 1. feb. 2012 11:59
Bokanmeldelse av Helene Uri: Hva er språk, Universitetsforlaget (2004), 150 s.
Publisert 1. feb. 2012 11:59
Bokanmeldelse av: Tian Sørhaug: Managementalitet og autoritetens forvandling – Ledelse i en kunnskapsøkonomi, Fagbokforlaget (2004), 353 s.
Publisert 1. feb. 2012 11:57
Bokanmeldelse av Elsbeth Wessels bok: Praha/Prag – Den gyldne by. Sypress forlag, 2005. 322 sider
Publisert 1. feb. 2012 11:57
Bokanmeldelse av Elsbeth Wessels bok: Praha/Prag – Den gyldne by. Sypress forlag, 2005. 322 sider
Publisert 1. feb. 2012 11:57
Gro Steinsland: Norrøn religion: myter, riter, samfunn. Oslo: Pax, 2005. 488 s.